مطالب پیشنهادی از سراسر وب

» انواع سرعت گیر ترافیکی

سرعتگیرترافیکی

سرعت گیر ترافیکی یکی از بهترین و مهم ترین ابزارها در کنترل سرعت و کاهش خسارت های جانی و مالی ناشی از تصادفات در اثر سرعت بالا است. نصب این سرعت گیر به صورت استاندارد بنا بر قوانین استاندارد سرعت گیر انجام می شود. شهرداری ها با رعایت این ضوابط مسئول اجرا و نصب سرعت گیرهای ترافیکی هستند. در جاده های برون شهری نیز معمولا این وظیفه بر عهده مجموعه راه و ترابری هر کشور است. هنگام نصب سرعت گیر لازم است ضوابط و استاندارد ها مورد توجه قرار گیرد. نادیده گرفتن این امر، باعث ناکارآمدی این دسته از تجهیزات ترافیکی می شود. همچنین در صورت عدم رعایت این ضوابط و استانداردها، حتی ممکن است خود سرعت گیر باعث انحراف خودرو و خسارت های جانی و مالی به خصوص در جاده های برون شهری شود. برای همین امر است که در هر کشور و بر اساس ضوابط و الزامات خاص ترافیکی، اقدام به نصب استاندارد سرعت گیر می شود.

انواع سرعت گیر ترافیکی

این مانع ترافیکی به دو نوع سرعت گیر و سرعت کاه تقسیم می شود که هر کدام کاربرد متفاوتی دارد. طبق استاندارد، حداکثر ارتفاع سرعت گیر نباید بیشتر از ۳۰ سانت باشد.

سرعت گیر معمولا در مکان هایی که سرعت ماشین ها کمتر از ۱۵ کیلومتر است، مانند مراکز خرید و پارکینگ ها استفاده می شود. مدل دیگر به نام سرعت کاه یا سرعت گیر ملایم، در خیابان و جاده ها نصب می شود. البته انواع سرعت گیر ترافیکی را از بعد جنس و متریال مورد استفاده در ساخت نیز می توان مورد بررسی و تحلیل قرار داد. مثلا یکی از انواع سنتی و قدیمی سرعت گیر در کشور ما که اتفاقا استانداردهایی نیز برای آن تعریف شده است، سرعت گیر آسفالتی است. طراحی و نصب سرعت گیر آسفالتی باید به دقت انجام شود زیرا در صورت عدم رعایت ضوابط استاندارد سرعت گیر آسفالتی، این سرعت گیر می تواند به خصوص به قسمت جلوبندی خودروها صدمه شدیدی را وارد کند.

انواع سرعتگیر

یکی دیگر از انواع سرعت گیر که از نظر ماده ساخته شده می تواند دسته بندی جدایی داشته باشد، سرعت گیر های لاستیکی و پلاستیکی هستند. این نوع از سرعت گیر ها از نظر ارتفاع، مساحت و سایر مشخصات فیزیکی در کارخانه ها بر اساس استانداردهای تعیین شده تولید می شوند و از این نظر مشکلی ندارند. در نصب سرعت گیر های پلاستیکی تنها باید به مکان نصب و مواردی مانند فاصله، نوع سرعت گیر پلاستیکی و…که درضوابط به صورت دقیق تعریف شده اند، رعایت شود.در مقایسه این دو نوع عمده و مشهور از سرعت گیر های ترافیکی، باید بگوییم که تنوع و البته امنیت سرعت گیرهای پلاستیکی بالاتر است و اینسرعت گیر ها استانداردتر از انواع آسفالتی هستند. اما از نظر طول عمر، سرعت گیر آسفالتی می تواند مدت زمان بسیار بیشتری نسبت به سرعت گیر پلاستیکی دوام داشته باشد.

کلام آخر

ایمن ترافیک کالا تولید کننده انواع سرعتگیر پلاستیکی و لاستیکی است. لین مجموعه نصب محصولات را نیز انجام داده و سرعتگیر را گارانتی می نماید.


فرم ارسال نظر


مطالب پیشنهادی از سراسر وب


  دستگاه آب قلیایی دکتر مومنی   |   ساخت وبلاگ   |   روانشناس ایرانی در لندن  


آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین مطالب مجله


رپورتاژ آگهی ثبت کن و دیده شو !! رپورتاژ آگهی ثبت کن و دیده شو !! مشاهده