بازدید سایت خود را میلیونی کنید

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

» تاریخچه مخروط ایمنی و ماشین نصب مخروط ایمنی

ماشین نصب مخروطی ترافیکی

در این مقاله قصد داریم به نحوه ی ساخت و آماده سازی سیستم مکانیزه ی نصب مخروط ایمنی ( کله قندی ترافیکی) بپردازیم. این سیستم اکنون در اروپا فعال بوده و مشغول به کار است .

رعایت استاندارد های ایمنی در نصب تجهیزات ترافیکی همانند بشکه ایمنی، مخروطی ایمنی، استوانه، سرعت گیر، گاردریل و … از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است در همین رابطه در ایران نیز سازمان ترافیک اقدام به چاپ کتابی کامل جهت راهنمایی و رعایت این استاندارد ها توسط پیمانکاران نموده است .

ماشین مکانیزه نصب بشکه ، مخروطی و استوانه

استفاده از ماشین آلات در صنعت علاوه بر دقت و ایمنی بیشتر باعث صرفه جویی در وقت می گردد. امروزه در اکثر کارخانه جات ماشین آلات و ربات ها بجای انسان ها کار میکنند . در زمینه ی تجهیزات ترافیکی و ایمنی نیز ماشین آلات بسیاری در دنیا مورد استفاده قرار می گیرند . البته در کشور ما هنوز استفاده از ماشین آلات بجای نیروی انسانی فراگیر نشده .

تاریخچه و ضرورت استاده از مخروطی ترافیکی در حفظ امنیت جاده ها

کله قندی ترافیکی که مخروط ایمنی ، مخروط جاده ای، مخروط بزرگراه ها، یا مخروط ساخت و ساز نیز گفته می شود نشانگر مخروطی شکلی است که بر روی جاده ها و یا پیاده رو ها قرار داده می شود و وظیفه ی آن هدایت موقت ترافیک به شیوه ای بی خطر می باشد .

کله قندی ترافیکی جزء جدا کننده های مسیر می باشد و با اعلام خطر در طول جاده مسیر اصلی را از مسیر موقت جدا می سازد،

تاریخچه :

مخروط ترافیکی در سال ۱۹۴۳ توسط چارلز D. اسکانلون امریکایی درحالی ابداع شد که مشغول کشیدن نقاشی از شهر لس انجلس بود ، اما اولین استفاده از مخروط ایمنی به سال ۱۹۵۸ انگلستان برمیگردد. در سال ۱۹۵۸ زمانیکه در حال عملیات عمرانی در بزرگراه ام ۶ انگلستان بودند بجای مشعل های پارافینی و فانوس های قرمز برای اعلام خطر به رانندگان از مخروط ترافیکی استفاده کردند. در سال ۱۹۶۱، دیوید مورگان از برفورد،بریتانیا معتقد است که اولین مخروطی ترافیکی پلاستیکی ساخته اوست زیرا پیش از آن از اجسام چوبی مخروطی شکلی از جنس چوب استفاده میشده.

اما زمان استفاده از مخروط ایمنی در امریکا به سال ۱۹۵۹ برمیگردد، در اوکلند کالیفرنیا کامیون های پارک شده شرکت پاسفیک الکتریک ملزم به استفاده از مخروط ایمنی برای افزایش دید و ایمنی هرچه بیشتر در گوشه سمت چپ کامیون های خود بودند، این پیشنهاد یکی از کارکنان این شرکت بود که بعدها بخاطر این پیشنهاد برنده ی یک جایزه ی ۴۵ دلاری شد . گفتنی است این سیاست تا همین امروز هم در سراسر ایالات متحده اجرا میشود.

جنس مخروط های اولیه از بتن بوده ولی با گذشت زمان جهت ایمنی بیشتر در ساخت مخروط های ایمنی از لاستیک استفاده شد و امروزه مخروط های ترافیکی را از پی وی سی و یا از بازیافت بطری های پلاستیکی می سازند.

موارد استفاده

مخروطی های ترافیکی معمولا در طول راه یا شرایطی که نیاز به تغییر مسیر ترافیک و یا هشدار ، و یا پیشگیری از ترافیک استفاده می شود. همچنین در مکان هایی که کودکان مشغول بازی کردن هستند و یا در مسدود کردن یک منطقه استفاده می شود. همچنین جهت استفاده در شب جهت دید بهتر روی مخروطی شبرنگ چسباده می شود و در مواردی، مخروط ترافیکی ممکن است با چراغ چشمک زن نصب کنند.

مخروط های ترافیکی طوری طراحی شده اند که توسط شبرنگ های بسیار قوی در شب کاملا قابل رویت هستند، اندازه ی آنها معمولا از حدود ۳۰ سانتی متر تا بیش از ۱ متر و در رنگهای مختلف استفاده می گردند، البته رنگ های نارنجی، زرد، صورتی و قرمز بیشتر رایج است اما در رنگهای سبز و آبی نیز موجود می باشند، و همچنین ممکن است یک نوار جهت کنترل ترافیک و دید بیشتر (معمولا “نوار با علامت فلش” ) برای افزایش دید روی آنها نصب گردد.

از لحاظ استاندارد ساخت و مواد تشکیل دهنده مخروطی طوری باید ساخته شود که شکننده نبوده و گرانیگاه آن به شکلی باشد که با ضربه و برخورد ماشین به راحتی به زمین نیافتد.

فروشگاه اینترنتی ایمن ترافیک کالا عرضه کننده محصولات ترافیک شهری ، جداکننده ها و موانع خیابانی و جاده ای میباشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره خرید و نصب انواع محصولات ترافیکی به سایت ایمن ترافیک کالا مراجعه کنید.

فرم ارسال نظر


مطالب پیشنهادی از سراسر وب


  دستگاه آب قلیایی دکتر مومنی   |   ساخت وبلاگ   |   روانشناس ایرانی در لندن  


آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین مطالب مجله


رپورتاژ آگهی ثبت کن و دیده شو !! رپورتاژ آگهی ثبت کن و دیده شو !! مشاهده